Last van een verstopping?

We hebben een oplossing voor ieder probleem!

Ons team van experts en specialisten staan klaar om u te helpen met de kleinste tot grootste problemen op gebied van lekkages en verstoppingen! Geen klus is te groot of moeilijk voor onze loodgieters. U kunt ons altijd telefonisch bereiken voor meer informatie.

Bel: 085 06 07 677

Onze diensten

Wanneer u een afspraak in heeft gepland en onze monteur is bij u thuis of op kantoor zullen wij altijd eerst inventariseren wat het probleem is. Op basis van deze inventarisatie geven we u een duidelijke prijsopgave. Wanneer u vragen heeft over de werkzaamheden zullen we deze met u doorlopen.

Uw professionele ontstoppingsdienst in uw regio.

De oplossing voor al uw rioolproblemen! Loodgietersloket is al jaren expert op het gebied van rioleringsproblemen. Onze loodgieters kunnen u in bijna alle situaties van dienst zijn en vertellen u hier graag meer over.

Ons team bestaat uit loodgieters die zijn opgeleid om het hoogste niveau van klanttevredenheid te garanderen. Zij beschikken ieder over veel kennis binnen hun vakgebied.
Bel direct! 085 06 07 677

Betrouwbaar & ervaren

Met jarenlange ervaring kunt u vertrouwen dat onze loodgieters over de juiste kennis en expertise beschikken.

Snel op locatie

Onze monteurs zijn altijd snel bij jou op locatie. Vaak kunnen we er zelfs binnen 1 uur zijn!

Persoonlijk contact

Duidelijke communicatie is prioriteit. wij zijn flexibel, snel en duidelijk in onze communicatie. Wij zijn telefonisch altijd bereikbaar!

Contactloos Betalen

U kunt bij ons contactloos betalen. Snel, veilig en gemakkelijk.

Loodgieter spoedservice

Heeft u een spoed loodgieter of een weekend loodgieter nodig? Nederlandseloodgieters.nl helpt u graag verder. Het kan zijn dat u door een vervelende verstopping of een lekkage snel geholpen moet worden. Wij staan als nood loodgieter 24/7 voor u klaar. Ons team van experts en specialisten helpen u graag met de kleinste of grootste problemen op het gebied van lekkages en verstoppingen.

24/7 bereikbaar

Wij staan 24/7 voor u klaar waardoor u ook met noodgevallen bij ons terecht kunt!

Betrouwbaar en ervaren

Door onze jarenlange ervaring hebben wij veelzijdige vakkennis opgebouwd!

Super snel op locatie

Bel direct voor snelle hulp van een vakman bij u in de buurt! Wij staan 24/7 voor u klaar.

Gegarandeerd tevreden

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, vandaar dat wij u een uitstekende service bieden!

Nu een loodgieter nodig? - Wij staan direct voor u klaar

Geen klus is te groot of moeilijk voor onze loodgieters. Met veel ervaring zorgen we bij iedere klus weer voor een goede ervaring bij onze klanten. Bel direct voor een afspraak.